2012-02-15 09:52:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - melankolikus, tűnődő napja lehet

Napi horoszkóp február 15.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat sorsproblémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban egy váratlan találkozás kibillentheti. Örüljön a jónak, az új fordulatnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen óvatos, mert a mai napon valaki kihasználhatja az ön engedékenységét. Ha ez egy kiskorú, akkor még lehet elnéző is vele szemben. De egy felnőttnek már nem nézheti el a gyerekességet! Vegye elő pedagógiai érzékét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok változás, váratlan körülmények miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok az ön környezetében. Igyekezzen legalább önmagában megőrizni a bizonyosságot. Az magabiztosság segítheti abban, hogy a változásban is állandóságra leljen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

El kellene gondolkodnia azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedetei. Persze mindig mindenre találhat érveket. A fő persze, hogy önmagát meg tudja győzni. De ne úgy, hogy elaltatja a lelkiismeretét, mert az később visszaüthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehéz feladat elé állíthatja ma a sors. Ön azonban nem az a fajta, aki ettől megriad. Most végre megmutathatja, mennyi önben a kurázsi, milyen fából is faragtatott. Ha jól cselekszik, a nap végére nagyot nő az önbizalma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érezheti, az utóbbi időben kissé elhanyagolják szerettei, barátai. Kesergés helyett inkább tegye meg ön az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogja, hogy korántsem feledték el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyűgösnek és fáradtnak érezheti magát már kora reggel. Lehet, hogy ez egy kezdődő betegség első tünete, nem pedig kóros lustaság. Még megelőzheti a bajt, ha melegebben öltözik, és erősíti az immunrendszerét. Forró tea, fürdő…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma is emlékezteti a sors arra, hogy talán többet kellene törődnie a családjával. Elaltathatja a lelkifurdalását azzal, hogy már most megtervezi nyaralásukat, vagy akár már a hétvégére programot talál ki a számukra. Csak legyen ideje elmenni rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jókedvű napra számíthat: miért is ne osztaná meg az élményt másokkal is. Mutassa meg barátainak, kollégáinak kedvenc zenéjét, hívja őket moziba, színházba, szórakozni. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jó, legyen ön a társaság lelke!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merülhet. Ez csupán abban akadályozza meg, hogy a munkáját rendesen végezze. Ha a főnökei épp nem látják, akkor jó. De ha igen, akkor inkább jelentsen beteget, vagy vegyen ki szabadságot!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön egy meleg szívű ember, de ne hagyja, hogy ezzel mások visszaéljenek. Ha rájön, akkor ugyanis haragosabb tud lenni bárki másnál. Így pedig mindenképp igazságtalan lehet. Döntéshelyzetben ne alapozzon a személyes szimpátiára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minden okossága ellenére a mai napon meggondolatlanul cselekedhet. Ma valahogy nem igazán sikerül összhangba hoznia az érzelmeit és a gondolatait a társkapcsolatát illetően. Pénzügyekben annál reálisabb lehet, és jó üzletet köthet.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: